Bevrijdingsdag, Koningsdag, Dag van de Arbeid, Dode Herdenking, Hemelvaartsdag, Moederdag, Voorjaarsvakantie. Er valt genoeg te herdenken, genoeg van te genieten of om over te mijmeren in de maand Mei.

Maar buiten de maand Mei valt er het gehele jaar genoeg te genieten, neem de festivals in Nederland. In 2019 waren er 1123 festivals in Nederland, het aantal bezoekers van deze festivals kwam ongeveer uit op zo’n 20 miljoen bezoekers van alle leeftijden.

Deze festivals zijn te verdelen in muziekfestivals, foodfestivals, kunst- en filmfestivals.
Zoals gezegd trekken de festivals bezoekers van alle leeftijden, hoewel jongeren per seizoen vaker gaan, gaat ruim een kwart van de 45 t/m 54-jarigen (27%) en bijna een op de vijf 55-plussers (17%) naar een festival. Leeftijd is irrelevant en festivals zetten dan ook steeds meer in op wat ze bezoekers kunnen bieden.

Het programma afstemmen op leeftijdsgroepen is een achterhaald idee.
Het creëren van de juiste beleving is een must, zodat de bezoekersaantallen blijven toenemen.

Moeten we deze kennis wellicht als een blauwdruk over het rekruteren van de juiste medewerkers leggen?

Uiteraard is loon naar werken zeer belangrijk, maar moeten we in heel Nederland ook niet eens gaan nadenken over de werksfeer?

De werksfeer, de beleving, het met elkaar er het beste van maken op een manier die ons een goed en energiek gevoel geeft binnen ons bedrijf. Het neerzetten van een fantastisch team, met het gevoel alsof we iedere dag naar een festival gaan. Dat we samen met eer en geweten er alles aan doen om het de klanten naar de zin te maken.

Wij als Quick Rentals slagen er aardig in om dat gevoel te benaderen met elkaar en richting onze klanten. Iedere dag werken onze monteurs en adviseurs met elkaar en voor elkaar op de verschillende vestigingen.

Buiten de energieke beleving bieden wij alles wat je als bedrijf met een magazijn nodig hebt om succesvol zaken te doen en te blijven doen. Met plezier bieden wij de juiste oplossing, altijd een eerlijk en daardoor soms confronterend advies.

Snel, vakkundig en adequaat reageren.
Storing? Bellen, inplannen en afspraken nakomen, afspraak = afspraak

Met een ruim aanbod bieden wij voor iedere situatie de juiste truck.
Merkonafhankelijk, net als bij een festival, muziek voor iedereen.

Gaan we met elkaar in gesprek?
Wij zorgen voor die energieke sfeer, de fijne samenwerking, het samen optrekken naar het festival van jouw keuze.

Kom gezellig langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Bel, e-mail of stuur mij een Whatsapp.

Met een digitale groet, Marco

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.