Voordat je het weet zit je midden in de eerste maand van het nieuwe jaar. 

Vuurwerkdampen zijn opgetrokken, de weegschaal geeft aan hoe lekker het eten en drinken met de kerst was. De kerstboom gaat weer in de doos, de ballen en de lichtjes in de tas ernaast. 

Goede voornemens zijn er, maar al lang niet meer zo sterk aanwezig als in de eerste week van Januari. 

We gaan gewoon verder op de manier zoals we het al deden vorig jaar toen de feestdagen nog moesten beginnen. Is er dan eigenlijk helemaal geen verschil tussen 2021 en 2022, zijn we alleen een jaartje ouder en wijzer geworden of doet een nieuw jaar toch iets met ons?

Het nieuwe jaar doet in ieder geval wel iets met mij, ieder nieuw jaar vind ik die spiegel weer waar ik in deze eerste maand verantwoording aan moet afleggen.

Een nieuw jaar, een nieuwe start.

Wat deed ik niet zo handig in het afgelopen jaar, wat moet ik nu beter, slimmer of anders aanpakken. Oordeel ik reëel over mijn eigen handelen, heb ik genoeg focus op mijn eigen ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk.

In de huidige tijd denk ik dat we het nieuwe jaar juist een geweldige start moeten laten zijn, waarderen wat we allemaal wel hebben en wel kunnen. Uiteraard zijn er veel zaken waar we geen invloed op hebben en nooit zullen krijgen. Vanaf nu is het glas halfvol in plaats van halfleeg.

Als ondernemer, als leidinggevende, als collega moet je naast eerlijk zijn tegen jezelf ook op zakelijk gebied zo nu en dan in de spiegel kijken, afwegen wat beter kan of wellicht moet.

Laten we samen het nieuwe jaar gebruiken om in die logistieke spiegel te kijken. 

Samen in gesprek gaan, samen de focus voor 2022 bepalen.

Huur, lease, korte termijn, lange termijn, koop, alles is mogelijk in 2022.

Pak die kans voor vernieuwing, pak die kans om 2022 geweldig fris en met de juiste focus te starten. 

Bel, e-mail mij of stuur een Whatsapp, durf het aan en ga samen met mij voor die spiegel staan.

Een mooi 2022 , Marco 

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.