IN,-VERKOOP

Quick Rentals vorkheftrucks heeft een ruime voorraad aan machines ter beschikking waardoor er altijd een passend aanbod voor u tussen zit.

Verkoop & Advies

Voor Quick Rentals is juist het meedenken in oplossingen voor uw vlootbeheer de kernactiviteit. Meedenken in dit dynamische proces waarbij het aankomt op het flexibel en efficiënt in zetten van onze producten. Bij Quick Rentals denken we niet in ijzer maar in maatwerk oplossingen die voor u als klant het beste resultaat brengen. Dit kan variëren van de juiste machine voor de job tot de totale coördinatie, beheer en onderhoud van uw intern transport.

Verkoop Occasions

Quick Rentals levert ook occasions van de meeste gangbare merken, afhankelijk van het aanbod en de wens van de gebruiker. Door onze eigen servicedienst getest of gereconditioneerde machines, waardoor de meeste gebruikte machines met garantie geleverd worden. Bent u op zoek naar een goede gebruikte machine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Weet u precies wat u zoekt of wilt u graag wat meer kennis en advies? We denken graag met u mee.

Neem gerust contact ons op. Weet u precies wat u zoekt of wilt u graag wat meer kennis en advies? We denken graag met u mee.

Transport

Quick Rentals beschikt over eigen vervoer. Onze combinaties zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoer van intern transport materiaal. Zo kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen en realiseren wij een grote mate van flexibiliteit. De uitvoering van de transport werkzaamheden gebeurt door onze goed opgeleide chauffeurs, die weten hoe belangrijk tijdige aflevering is. Indien gewenst kunnen zij ook uitleg aan de bestuurder geven bij aflevering

Geïnteresseerd in een nieuwe heftruck

Meer informatie over onze volledige lijn

Meer weten over onze uitgebreide service?

Neem direct contact met ons op!

Quick Rentals verleent snelle topservice

Quick Rentals voert alle soorten service uit.