Locatie Oosterhout

QUICK RENTALS B.V.

Your logistic solution!

Het ontzorgen van klanten op het gebied van intern transport is waar onze kracht ligt. Wij denken mee met de klant en in het belang van uw processen, zodat uw continuïteit altijd gegarandeerd is. Onderhoud of reparatie? Een vervangende truck behoort altijd tot de mogelijkheden, zo kunt u zorgeloos verder met uw dagelijkse werkzaamheden en kunnen onze monteurs uw materieel weer in orde maken!

Wij staan bekend om onze snelle levering en snelle service. We heten dan ook niet voor niets “Quick Rentals”. Wilt u ook ervaren wat écht goede en snelle service precies inhoudt? Neem contact met ons op!

De veiligheidskeuring van uw intern transportmaterieel is van groot belang voor de veiligheid, productiviteit en kosten efficiëntie. Hieronder een aantal feiten waarom dit zo belangrijk is!

0 +
Heftruck ongevallen per jaar
0 +
Geclassificeerd als ernstig ongeval
0 x
Blijvend letsel
0 x
Dodelijke afloop

Veiligheidskeuring

Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en factoren die de veiligheid aanzienlijk kunnen verhogen. Door jaarlijks uw materieel te laten keuren bent u verzekerd van een veilige werking van de machine.

Verhuur van intern transportmaterieel

Heftrucks, hoogwerkers, schrobmachines, alles wat u nodig heeft hebben wij op voorraad. Onze gegarandeerde snelle levering wordt gewaarborgd door het hele team en door inzet van eigen transportmogelijkheden zijn we altijd in de buurt. Informeer naar de tarieven!

Ontzorgen

Wij ontzorgen onze klanten in de breedste zin van het woord. Zo houden we voor u bij wanneer uw machines gekeurd moeten worden en plannen we dit gelijktijdig in met het preventief onderhoud. Handig... zo hoeft u uw machine(s) niet te lang te missen. Toch een vervangende machine nodig terwijl wij eraan werken? Geen probleem.. informeer naar de mogelijkheden!

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om een goede, langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Daarom houden wij alles graag laagdrempelig en staat de deur altijd en voor iedereen open. De koffie staat klaar!

Maak kennis met ons team

team-13.jpg

Melvin Traets

Algemeen Directeur

10+ jaar in het vak, op zowel technisch vlak als sales gerelateerde activiteiten.

team-14.jpg

John Borthwick

Founder & CEO

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

team-15.jpg

John Borthwick

Founder & CEO

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Neem contact met ons op

Locatie Oosterhout

Laat een bericht achter