VERHUUR

Huur eenvoudig & snel

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse machines in ons verhuur assortiment. Onze adviseurs denken graag met u mee en komen altijd met een passend advies voor de beste machines en oplossingen.

Flexibel huren

Zoekt u een kosten besparende oplossing voor interne transportmiddelen? Of is de werkdruk plotseling hoger dan verwacht? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor felxibele en voordelige heftruckhuur. Huren kan per dag, week of maand. U beschikt dan over een betrouwbare interne transportmiddelen zonder kosten voor reparatie en/of onderhoud.

De juiste heftruck dankzij deskundig advies

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende type heftrucks of magazijntrucks nodig zijn. vertel ons wat uw wensen zijn en wat de toepassing is. Onze ervaren specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden de beste keuze is. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw vraag in te vullen.

Huurvloot

Onze moderne huurvloot garandeert u optimale veiligheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. Bovendien zijn de vorkheftrucks zeer eenvoudig in gebruik.

Geïnteresseerd in een nieuwe heftruck

Meer informatie over onze volledige lijn

Meer weten over onze uitgebreide service?

Neem direct contact met ons op!

Quick Rentals verleent snelle topservice

Quick Rentals voert alle soorten service uit.