Gebeurtenissen overkomen ons in het leven om verschillende redenen.

Sommige zijn mooi, andere zwaar, maar door deze allemaal met een rechte rug te doorstaan kom je verder in het leven.

De Olympische Spelen zijn net voorbij, er was verdriet, blijdschap, onbegrip en euforie. 

Topsporters die alles hebben geven, de ene met succes of anderen die net naast een Olympische plak grepen.

Tijdens die afgelopen weken kwam voor vele een Olympische droom uit en sta je als topsporter een aantal dagen midden in de belangstelling, sponsoren trekken aan je, fans willen met je in gesprek omdat je je ziel en zaligheid hebt gegeven. 

Maar tijdens al die trainingsdagen daaraan vooraf, al die jaren van inspanning, het opgeven van je sociale leven.

Of je als topsporter nou jarig bent, of je partner, vader of moeder, daar is geen ruimte voor er moeten trainingsuren gemaakt worden.

Keer op keer naar de trainingslocatie, zonneschijn of stromende regen, een spierblessure, een financiële strop, het maakt niets uit.

Het einddoel blijft de Olympische spelen.

Gedurende die weg naar het einddoel is niemand in Nederland met jou bezig.

Alleen als de topsporter een plak gaat winnen dan sta je enkele dagen in de schijnwerpers, dan ben jij de trots van de natie. 

Maar de weg ernaartoe is men niet in geïnteresseerd, dat pad moet je alleen bewandelen. Sneuvel je in die aanloop dan heb je pech, niemand raapt je op. 

Zonder die aanloop, zonder al die inspanningen vooraf is er geen extase. Ook hier is de juiste voorbereiding en het juiste stappenplan onontbeerlijk. 

Wij van Quick Rentals begrijpen die inspanningen vooraf en snappen als geen ander hoe de juiste voorbereidingen te maken. De inspanningen die ervoor nodig zijn om jaar in jaar uit een goed bedrijfsresultaat te behalen, die kennen wij.

Het magazijn, de interne logistiek binnen uw bedrijf moet altijd optimaal.

Weer of geen weer, tegenslagen of niet. Met elkaar naar het juiste eindresultaat toe werken, samen de Olympische gedachte delen. 

Schakel Quick Rentals in en wij ontzorgen de aanloop naar optimale interne logistiek, met als gevolg het beste bedrijfsresultaat.  

Wij zijn in ons werkgebied topsporters en nog merkonafhankelijke ook, laten we samen in het werkgebied van uw bedrijf succesvol zijn.

Bel mij voor een trainingssessie.

Met een digitale groet, Marco de Jager. 

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.