John Lewis heeft de eerste week van November aangegrepen om jaarlijks de traditionele kerstcommercial te lanceren. Al meer dan tien jaar is de feestelijke advertentie van John Lewis een groot tv-moment dat het seizoen voor de kerstinkopen inluidt in Groot-Brittannië. Ter info, John Lewis is een keten van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk dat eigendom is van The John Lewis Partnership.

De campagnes doen vaak een beroep op schattige personages die miljoenen kijkers online trekken, vorig jaar droeg de video de titel “Give a little love” en werd er door de campagne opgeroepen om aardiger te zijn voor elkaar. De omgangsnormen van de Britten tijdens corona speelde toen een grote rol. Dit jaar kiest John Lewis voor een ongebruikelijke vriendschap tussen een aards jongetje en een alien.

We hebben in Nederland momenteel voor- en tegenstanders als het over de corona vaccinaties gaat, we hebben voor- en tegenstanders met betrekking tot Sinterklaas en zijn pieten, in welke kleur dan ook.

Er zijn politieke voor- en tegenstanders die een mening hebben over het huidige kabinet, over het wel of niet opvangen van Afghaanse vluchtelingen.

We hebben een te kort aan personeel in de zorg, te weinig politieagenten, te weinig leraren. Iedereen heeft hier wel een mening over.

Terug naar John Lewis en de bijzondere ongebruikelijke vriendschappen. Gaan er richting de feestdagen ook in Nederland ongebruikelijke vriendschappen ontstaan, met of zonder een gezamenlijke mening?. 

Bijvoorbeeld een vriendschap tussen een Afghaanse vluchteling, die in zijn land een leraar of politieagent was, en een wethouder van een bepaalde politieke partij die op zijn vrije avonden graag voor Sinterklaas speelt. Hier zou een ongebruikelijke vriendschap kunnen ontstaan.

Maar voor gebruikelijke en ongebruikelijke vriendschappen zijn twee partijen nodig. Vaak als men iemand wat vaker spreekt en het klikt op gevoel, dan ontstaat er een prettige relatie of zelfs een vriendschap. Twee partijen die naar elkaar willen luisteren en met elkaar zaken en vraagstukken willen delen. 

Wij van Quick Rentals gaan met iedereen in gesprek, ongeacht afkomst, politieke voorkeur, Sinterklaas of Kerstman liefhebber, voor ons is iedereen gelijk.

Niet alleen richting de feestdagen, maar het gehele jaar door. 

Wij zijn merkonafhankelijk, dus ook daar maken wij geen onderscheid in.

Wij vinden het fijn als je met ons in gesprek wil, samen een chocoladeletter eten of een kerstkransje delen. De deur staat altijd voor je open, we gaan graag het gesprek aan. 

Klaar voor een bijzondere vriendschap?

Bel, e-mail mij of stuur een WhatsApp. 

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.