PRODUCTEN

Of u nu op zoek bent naar informatie over onze nieuwste modellen of iets anders, we hebben precies wat u zoekt als merkonafhankelijke organisatie. U zult snel ontdekken waarom zoveel lokale bedrijven Quick Rentals kiezen voor hun vorkheftruckbehoeften.

Diesel

Gebouwd om lang mee te gaan ….eenvoudig te onderhouden.
Bedrijven vertrouwen dag in dag uit op de LPG en dieselheftrucks omdat ze uitblinken door hun betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en goede prestaties.
Bent u op zoek naar een krachtige vorkheftruck voor intensieve buitentoepassingen dan is Mitsubishi ook voor u de juiste keus.

FD15-35N Series

FD40-55N (B) Series

FD70N Series

FD70N

FD100N-FD160N Series

LPG

FG15-35N Series

FG40-55N (B) Series

Elektrische Heftrucks

Machines ontworpen voor de bestuurder.

De elektrische vorkheftrucks van Mitsubishi zijn wendbaar, veilig en productief zonder uitlaatgassen en lawaai. Mitsubishi ontwerpt en bouwt deze vorkheftrucks met de bestuurder in gedachten. Door een reeks van slimme doordachte kenmerken voelt de bestuurder zich één met de machine en kan zich volledig focussen op het volbrengen van zijn dagtaak.

FB40-55(C)N(H) Series

FB25N-FB35N Series 80V

EDIAEM42-34MRANGE-HIWEB-01-L

FB16-20A(C)N Series

EDIAEM32-MINDET-HIWEB-17-S

FB14-20A(C)NT Series

De Elektrische pallettrucks

De kleine krachtpatsers van Mitsubishi zijn er in vele varianten.
De eenvoudige handpallettrucks zijn een economisch alternatief en zeker geschikt voor incidenteel gebruik of bij korte afstanden. Elektrische pallettrucks in een meeloopuitvoering kunnen een betere oplossing zodra er langere afstanden moeten worden afgelegd. Voor de grotere afstand of meer intensieve toepassing zijn er dan nog de pallettrucks met sta-platform of met zitplaats verkrijgbaar.

PBR20N Series

PBP16-20N2 Series

PBV20-25N2 Series

PBV20-25N2 Series

PBS20N Series

PBPL12-15 Lithium Series

PBPL12-15 Lithium Series

Stapelaars

Ons ruimtewonder, de elektrische stapelaars van Mitsubishi zijn compact van afmeting en dus bij uitstek geschikt voor kleinere ruimten. Neem de meeloop stapelaar, een Multi talent uitermate geschikt voor incidenteel orderpicken of het inslaan van pallets. De meerijstapelaar is ideaal indien korte tot midelange afstanden in het magazijn overbrugt moeten worden. Het bedieningsgemak en het goede zicht door de mast zorgen voor een uitstekende handling van pallets en andere lasten. In kleinere magazijnen kan de stapelaar een uitstekend en economischer alternatief vormen voor de kleinere elektrische vorkheftruck.

SBP10-16N2

SBV16N Series

SBR12-20N Serie

Zit stapelaar SBS15-20N Series

Orderpickers

Orderpickers, orderverzamelaars voor elke niveau
Mitsubishi heeft ook voor het horizontale en verticale orderverzamelen de juiste machine beschikbaar. Er zijn 2 typen orderverzamel trucks beschikbaar: de horizontale en de verticale versie. De benodigde grijp of pickhoogte is hierbij de bepalende factor.

Low Level OPBL10N

High Level OPBH10N Series

VELIA ES low level orderpicker OPB12-25N2 Series

Second Level Orderpicker OPBL10P Series

Reachtrucks en Multiway trucks

Ontworpen volgens uw wensen.
Onze reachtrucks blinken uit in liftcapaciteit gecombineerd met een compact design.
Daardoor zijn ze machines uitermate geschikt voor distributiecentra, smalle gangen magazijnen en magazijnen met beperkte gangpaden.

RB14-25N2 Series

RBM20-25N2 

“Geïnteresseerd in een van onze producten?”

Vraag via ons contact formulier op de contact pagina vrijblijvend een offerte aan.

Geïnteresseerd in een nieuwe heftruck?

Meer informatie over onze volledige lijn

Meer weten over onze uitgebreide service?

Neem direct contact met ons op!

Quick Rentals verleent snelle topservice

Quick Rentals voert alle soorten service uit.