Quick Rentals team in Nederland!

Zoals ik al eerder schreef, het leven zit vol uitdagingen. 

Uitdagingen ga je het beste aan met een team; een goed team, een vertrouwd team. Een team waar je op kunt bouwen en met mensen in dat team moet je op één lijn zitten.

Dit is belangrijk, zowel voor de interne relatie en communicatie van onze eigen organisatie, alsmede voor de contacten met onze klanten.  

Tevens gaf ik aan dat wij met het best voorbereide team de ring in gaan voor Quick Rentals. 

Zonder sparren en zonder wrijving komt er geen verandering. Samen kritische vragen beantwoorden, eerlijk advies doornemen, samen meer tijd nemen voor het beste resultaat. 

Dit doen wij met een dusdanig samengesteld team dat het beste bij onze opdrachtgevers en relaties past. 

Het samenstellen van het beste team is voor ons zo belangrijk, dat wij niet wegkijken als er juist daardoor moeilijke beslissingen genomen moeten worden.

Onze filosofie, met de voor ons zo veelbetekenende vitamine R van onze relaties is voor ons heilig, hier is geen ruimte voor marchanderen. 

Juist daarom hebben wij een streep gezet door enkele overnames en samenwerkingen, puur vanwege het feit dat men niet als team wilde werken maar vanuit het individu. 

Dit heeft geresulteerd in het afscheid nemen van mensen die enkel vanuit eigenbelang de dag ingingen, in plaats dit te doen met de juiste teamspirit. 

Wij willen niet gaan voor die quick run, maar voor Quick Rentals en de logistieke uitdaging aangaan. Samen met onze klanten en relaties, die wat ons betreft deel uitmaken van het Quick Rentals team. 

We doen het tenslotte samen; samen door heel Nederland, samen in Almere, Enschede, Geldermalsen, Oosterhout, Ridderkerk en Waddinxveen. 

Wij zien Nederland als het speelveld en daarom is het zo belangrijk dat wij merkonafhankelijk zijn. 

De mensen van Quick Rentals; jouw mensen, zoals onze monteurs en jouw logistieke managers, samen een team, waar ook in Nederland!

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.