Het Nederlands elftal doet het goed momenteel in de UEFA Nations League.

Ligt dit aan de trainer, aan het spelersmateriaal, aan de opstelling, de instelling van het team of het moment van de maand?

Is Louis van Gaal daadwerkelijk de onbetwiste leider die iedereen in zijn kracht weet in te zetten. Een leider die begrijpt wat er nodig is om iedereen voor hem te winnen, hierdoor afdwingt dat iedereen de dingen voor hem doet zoals hij dat voor ogen heeft. De drijvende kracht om de organisatie als een goed geoliede machine te laten functioneren. 

Quick Rentals is geen Nederlands elftal, maar we willen wel de beste van Nederland zijn. Mezelf vergelijken met Louis van Gaal doe ik zeker niet, andere karaktereigenschappen, andere leeftijd.

Maar de successen die hij neerzet, daar zou ik voor tekenen.

Heeft Louis het geluk aan zijn kont hangen?

Of is het een optelsom, van hard werken, leren van eerder gemaakte fouten, verstand van zaken, de juiste kennis en kunde. Zou ik met de juiste instelling, de juiste motivatie, en door te leren, heel veel leren dezelfde successen kunnen behalen op mijn vakgebied. 

Denk dat iedereen binnen zijn of haar organisatie ook net zo succesvol wil zijn als Louis van Gaal. 

Met de organisatie gezien worden als het Nederlands elftal, samen met het complete team het beste resultaat behalen.

Voetballers spelen niet op slippers, de bal moet op de juiste hardheid opgepompt zijn en de verzorger moet een goed gevulde tas hebben. Kortom, alles moet kloppen om het juiste resultaat te behalen.

Klopt alles bij jouw organisatie, heb jij het juiste intern transport in huis, is het onderhoud goed geregeld? 

Kun je snel schakelen als er tijdens de wedstrijd een andere tactiek nodig is of als één van de bepalende spelers uitvalt? Wil jij niet een keer een goed gesprek hebben met Quick Rentals om samen voor ons eigen succesverhaal te gaan.

Wij zijn merkonafhankelijk net als de voetballers die op het voor hun beste schoeisel willen spelen. Maak jij gebruik van Still of Toyota heftrucks. Dat is ons prima, wij gaan voor het eindresultaat. Wil je huren, dat kan ook, wij denken in oplossingen. 

Kom gezellig langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Bel, e-mail of stuur mij een Whatsapp. 

Met een digitale groet, Marco

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.