De scholen zijn alweer enige tijd begonnen en voor de meeste van ons zit de vakantie erop.

Heerlijk ontspannen, lekker eten en drinken. Voor even moest er niets, heerlijk niets! Wat minder verantwoordelijkheid, wat later naar bed, wat langer uitslapen.

Kortom, het loslaten van allerlei ingeslopen waardes die we nodig achten om zo professioneel mogelijk te presteren.

Het even loslaten van die waardes is heerlijk, even werkelijk relaxen. De één gaat voor de natuur, de ander voor het strand en de zon.

Zelf ben ik een Italië fan, wat kan ik genieten van de Italiaanse wijnen, het eten en het prachtige temperament van de Italianen. 

Vanuit mijn ligstoel kan ik enorm genieten van het schouwspel wat de Italiaanse vrouwen tentoonspreiden richting het avondeten. 

Iedere dag weer halen ze alles uit de kast om een heerlijk geurende maaltijd neer te zetten.  Of het nou pasta, vlees of vis betreft, van de grill of van de BBQ, met slimme ingrediënten laten ze de meest geweldige geuren in de keuken ontstaan.  

En als ik dan vraag hoe doe je dat nou, dan is het vaste antwoord altijd; “Con i giusti preparativi” oftewel met de juiste voorbereidingen.

Buiten de knipoog moest ik het dan met dat antwoord doen. 

Goed op vakantie gaan heeft ook te maken met die juiste voorbereidingen.

Gaan we met de auto of met het vliegtuig, hebben we de juiste papieren bij ons, weten we de route en zitten de juiste spullen in de koffer.

We kunnen dan ook wel concluderen dat een goede voorbereiding er mede toe bijdraagt dat we ontspannen achterover kunnen leunen. 

Een goede voorbereiding bepaalt dus mede of alles goed verloopt en dat we makkelijker kunnen in spelen op onverwachte situaties.

Wij van Quick Rentals begrijpen die voorbereidingen voor het onverwachtse als geen ander.  

Het juiste stappenplan, het eerlijke en onpartijdige advies, het merkonafhankelijk zijn, het draagt allemaal bij aan een goede bedrijfsvoering.

Laat ons ervoor zorgen dat jij ook vanuit jouw ligstoel naar jullie magazijn kan kijken en voorbereidt bent op onverwachte drukte of nieuwe logistieke vraagstukken voor jouw bedrijf. 

Dan loop jij naar ons toe en vraagt; hoe doen jullie dat nou, hoe kunnen jullie van Quick Rentals daar nu allemaal op inspelen? Dan is ons antwoord; met de juiste voorbereidingen en uiteraard de knipoog. 

Laten we er samen voor zorgen dat jouw magazijn een heerlijk rustige plek is waar alles goed verloopt. Schakel Quick Rentals in en wij ontzorgen de aanloop naar het beste bedrijfsresultaat.

Samen met een wijntje erbij bespreken we jouw logistieke plan. Zoals ik al schreef, ben je gek op vis, vlees of pasta, alles is bespreekbaar. We zijn tenslotte merkonafhankelijk.

Met een digitale groet, Marco de Jager. 

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.