Jagen, verhuren, target halen, ambitie, streven om carrière te maken.

Vitamine R, wat was dat ook alweer? 

Onze visie, met de voor ons zo veelbetekenende vitamine R van onze relaties, is nu voor mij en voor ons heel erg belangrijk. 

Het gaat zakelijk voor de wind, Quick Rentals groeit en breidt uit door het hele land heen. Op basis van dat succes hebben we dan ook geen klagen. 

Maar ieder huisje heeft zijn kruisje, iedereen krijgt zijn portie tegenslagen. Het leven bestaat uit een lach en een traan, uit voor- en tegenspoed.

Ja, ook wij, ook ik heb te maken met levensbedreigende ziektes in de familie en daardoor besef je hoe betrekkelijk alles is, je staat ernaast en kijkt ernaar. 

Je maakt goede gedachtes, hoopt dat er verbetering gaat plaats vinden. Soms twee stappen voorwaarts om vervolgens weer drie stappen achteruit te denderen.

Dat kost energie, vreet aan je, want je wil meer, je wilt sneller en beter. 

Een onverwachts telefoongesprek met een klant, een warme boodschap van een collega per whatsapp. Positieve energie van een lotgenoot tijdens een bak koffie bij ons op de zaak.

Het is onbetaalbaar gebleken. Die veelbetekenende vitamine R, ik ben daar dankbaar voor. 

Wat de uitkomst ook gaat worden, ik sta er niet alleen voor. Samen met familie, vrienden en relaties, samen vitamine R delen.

Dank voor het luisterend oor, dank voor het lezen, dank voor de RELATIE. 

Met een digitale groet, Marco de Jager.  

Quickrentals

Quick Rentals is uw partner en dienstverlener op het gebied van intern transport.

Recente berichten

Volg ons:

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN
PORTAAL
COMING SOON..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.